Kapsalon Zwartina

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon Zwartina, gevestigd in Papendrecht in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon Zwartina voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Papendrecht.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon Zwartina
Goudenregenstraat 10
3353VA Papendrecht
KvK: 23026872
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kapsalon Zwartina

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
eckhard hartog
02-05-2022, 14:59
Luisterd goed naar wens klant, ook bij moeilijke klanten wordt je gerustgeteld en ga je met een mooi gekapt hoofd en vrolijk de deur uit, prima service en prijzen.
Veronica
24-03-2022, 18:09
Voor het eersr bij Zwartina geknipt. Heb dik en moeilijk haar en mijn ervaring is dat weinig kappers daar goed mee om kunnen gaan. Bij Zwartina had de kapster wel veel ervaring met dik haar en een hele goede kijk op wat wel of niet mogelijk is. Ik hoefde geen voorbeeldfoto te tonen, ze had direct een idee en heeft tot volle tevredenheid mijn haar geknipt en gestyled!

Beoordeel Kapsalon Zwartina

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB