De Knipperij voor Hem & Haar

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Knipperij voor Hem & Haar, gevestigd in Sneek in de provincie Friesland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen De Knipperij voor Hem & Haar voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Sneek.

Bedrijfsgegevens

De Knipperij voor Hem & Haar
Johan Willem Frisostraat 12
8606CV Sneek
KvK: 01099526

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

De Knipperij voor Hem & Haar

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 1 beoordeling
Tjeerd
01-03-2022, 17:24
Knippen kunnen ze wel, maar ze zijn zeer lastig bereikbaar. telefoon buiten gebruik en mailadres is ook een zoekplaatje. Niet echt toegankelijk bedrijf.

Beoordeel De Knipperij voor Hem & Haar

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB