/assets/img/header-08.jpg

Kapsalon LOX

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon LOX, gevestigd in Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon LOX voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Eindhoven.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon LOX
Hoogstraat 2
5611JR Eindhoven
KvK: 17061348
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kapsalon LOX

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

09-12-2020, 11:26

Nam is een erg fijne kapper, en daarnaast een heel prettig persoon. Hij begrijpt goed wat ik bedoel wanneer ik uitleg hoe ik mijn haar graag laat knippen. En hij heeft ook nog eens oog voor wat juist mooi bij mij zou staan. Het is één van de weinige kappers waarbij ik, als ik de deur uit stap na het knippen, mijn haar zo zit, zoals ik het zelf ook zou hebben gedaan. Hij beheerst de kunst van het knippen en heeft er 'gewoon' gevoel voor.

Kappers in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.