/assets/img/header-08.jpg

Miranda's Mobiele kapper

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Miranda's Mobiele kapper, gevestigd in Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Miranda's Mobiele kapper voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Ridderkerk.

Bedrijfsgegevens

Miranda's Mobiele kapper
Geerlaan 77
2981AR Ridderkerk
KvK: 24387819
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Miranda's Mobiele kapper

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Nancy
24-03-2022, 16:53

Top kapster.

Els Van willigenburg
14-07-2021, 11:21

Hallo MIranda Ik ben als het goed is nog nooit bij je geweest Ik zou graag een afspraak willen maken voor knippen en verven. Mijn tel. Nr.is 0180423676, Groet, Els van willigen urg

Kappers in de buurt