Best Hair

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Best Hair, gevestigd in Apeldoorn in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Best Hair voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Apeldoorn.

Bedrijfsgegevens

Best Hair
Arnhemseweg 138
7335DM Apeldoorn
KvK: 08127025

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Best Hair

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Charlotte
14-09-2022, 16:41
Ik kan deze kapsalon van harte aanbevelen! Ik kwam na veel omwegen bij Angela terecht voor advies omdat ik last had van pluizend en afbrekend haar. Ik heb veel kappers om raad gevraagd, maar er was eigenlijk nooit een goede behandeling of oplossing voor mijn probleem Daardoor dacht ik dat er niets aan te doen was dan het maar te accepteren. Ik had vrijwel geen vertrouwen meer in kappers en had er altijd een hekel aan om naar toe te gaan. Toen ik bij Angela in de salon kwam was ik ten einde raad, ook omdat ik binnen een half jaar zou gaan trouwen.
Angela heeft een eerlijk en vakkundig advies gegeven en ik heb op haar advies een keratine behandeling geboekt. Dit het heeft fantastisch geholpen! Mijn haar is goed en op tijd hersteld.
Angela werkt erg secuur en is een topkapster. Ze heeft echt liefde voor haar vak! Dankzij Angela was ik helemaal ontspannen op de ochtend van mijn trouwdag. Wat heeft ze mijn haar mooi opgestoken! Ik heb zoveel complimenten gekregen! Ook mijn man heeft ze heel mooi gestyled. Hij was zelf verbaasd hoe mooi hij er uit kon zien! Wij zijn fan! :)

Beoordeel Best Hair

Uw beoordeling: