Extreme Hairstyle

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Extreme Hairstyle, gevestigd in Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Extreme Hairstyle voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Barendrecht.

Bedrijfsgegevens

Extreme Hairstyle
Het Vlak 14
2991EP Barendrecht
KvK: 24338392

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Extreme Hairstyle

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling
Kim
06-04-2023, 11:49
Top Team en leuke meiden zetten zich altijd in voor het mooiste kapsel, Staan ook altijd klaar met raad. ook laat ik daar mijn extensions zetten reeds socap geprobeerd maar dit was niet voor mij, daarna ook greath lenghts ondertussen al enkele keren gehad maar laatste tijd knopen deze ook erg veel aan de punten hoorde hoorde van mijn vriendin ook. Misschien even zonder extensions gaan. Mijn kleuring is ook perfect gedaan de kleuren zijn echt diep en ik krijg veel positive berichten over mijn kleur. Laatste keer zat ik er wel lang maar dat hebben we er voor over.

Beoordeel Extreme Hairstyle

Uw beoordeling: