De beste tondeuses voor kappers en barbers

26/08/2021   |   26/08/2021   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: nieuws

Als kapper of barber is er één tool die onmisbaar is voor het knippen van herenkapsels: een tondeuse. Er zijn ontzettend veel tondeuses verkrijgbaar op de markt, waardoor het lastig is om de juiste keuze te maken. Toch zijn er een paar parels die erbovenuit steken. Wij vertellen je meer over de beste tondeuses voor professionele kappers, thuiskappers en barbers.

1. Wahl Super Taper Tondeuse

Dit is een van de best verkopende tondeuses in de kapperswereld: de Wahl Super Taper Tondeuse. Het wordt gebruikt door kappers wereldwijd en is ook een van de populairste kappersbenodigdheden van het merk Wahl. De tondeuse ziet er minimalistisch en robuust uit, waardoor het perfect zou passen in een barbershop. Bovendien scheert de tondeuse snel en heeft het een goede levensduur. De scheerbladen zijn vlijmscherp, gemaakt van roestvrijstaal en verstelbaar. Zo kun je het naar je eigen wensen verschuiven.

2. Oster Classic 76 Clipper

De Oster Classic 76 Clipper wordt veelal geprezen door kappers en barbers. Dit komt doordat de tondeuse een goede verwachte levensduur heeft en bestand is tegen constant gebruik. De Oster Classic 76 Clipper staat vooral bekend om de lange levensduur, krachtige motor en perfecte prestaties. Oster heeft dit product speciaal ontworpen om de hele dag door allerlei haartypen te kunnen knippen. De behuizing is gemaakt met een duurzame en onbreekbare behuizing.

Beste tondeuse

3. BaByLiss PRO 4Artists Tondeuse Ferrari Digital Motor GoldFX

De BaByLiss PRO 4Artists Tondeuse Ferrari Digital Motor GoldFX is een schitterende, gouden tondeuse. Deze is ontwikkeld om aan hoge eisen te voldoen. Ook biedt het een antislip grip behuizing voor extra comfort. De motor die de tondeuse bevat is ontwikkeld door Ferrari, wat zorgt voor kracht en gegarandeerd precisiewerk. Het grootste voordeel van deze tondeuse is dat het met snoer of draadloos te gebruiken is. Gebruik je het draadloos? Dan zal het zeker lang meegaan.

4. Wahl Magic Clip Cordless

Naast de eerder genoemde Wahl Super Taper Tondeuse, creëert Wahl nog een hele reeks van andere hoogwaardige tools voor kappers. Een andere opvallende tondeuse binnen het tondeuse aanbod van Wahl is de Wahl Magic Clip Cordless. Dit is een draadloze tondeuse met een fijne grip, waardoor het lang te gebruiken is zonder klachten te veroorzaken. Ook laadt de tondeuse snel op, zodat je nooit hoeft te wachten totdat je de volgende klant kan helpen.

5. Remington HC5810

Een merk dat onder kappers bekend staat voor betrouwbaarheid is Remington. De draadloze Remington HC5810 is makkelijk te gebruiken en is perfect voor in de kapsalon. Het laadt snel op en gaat lang mee, waardoor je nooit te maken krijgt met een lege batterij terwijl je nieuwe klanten wilt helpen. Het grootste voordeel van de Remington HC5810 is dat de scheermesjes zelf-slijpend zijn. Dit betekent dat je de mesjes minder vaak hoeft te vervangen.

Aan de slag met je favoriete tondeuse

Uiteraard heeft elke professionele kapper of barber zijn eigen wensen en voorkeuren. Kies daarom voor een tondeuse die bij jou past, of dit nu draadloos of met snoer is.