De nieuwste kapper trends voor najaar 2023

  |     |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: nieuws

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwste kapperstrends voor najaar 2023? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In dit artikel nemen we je namelijk mee in de meest leuke kapper trends die je zeker niet wilt missen. Van de Italiaanse bob tot de ballerina knot, van strikjes tot middenscheidingen en strakke waves. Wij hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je inspireren!

De Italiaanse bob

Een klassieker die weer helemaal terug is: de Italiaanse bob. Deze bob is net iets stijver en net iets korter dan de normale bob. Dit zorgt voor een elegante en sexy uitstraling. Dit kapsel laat jouw sterke kaaklijn perfect uitkomen en zorgt er tevens voor dat jouw gezicht smaller lijkt. Lekker praktisch, want het scheelt weer wat tijd in de ochtend.

Ballerina knot

De ballerina knot is een klassieke look die altijd stijlvol en chic is. Maar dit jaar is het tijd om de knot een upgrade te geven. Trek de knot dit jaar lekker strak omhoog, zodat je een krachtigere uitstraling krijgt en je zelfverzekerder voelt dan ooit. En vergeet niet: als je de ultieme ballerina knot wilt, begin je met schoon haar. Gebruik daarvoor Olaplex voor een prachtig resultaat. Het mooie van de ballerina knot is dat het de perfecte haarstijl is voor elke gelegenheid. Of je nu een formele avond hebt of voor een casual uitstraling gaat, de ballerina knot past altijd.

Strikjes

Strikjes zijn niet alleen meer voor kinderen, maar ook voor volwassenen helemaal hot. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten strikjes, wat het leuk maakt om te combineren bij verschillende kapsels. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke middenscheiding met twee strikjes aan de zijkanten. Leuk en trendy tegelijkertijd!

Middenscheiding

De middenscheiding is terug en hoe! Het heeft een vintage vibe over zich heen, maar tegelijkertijd is het ook weer helemaal van nu. Het is de perfecte manier om je gezicht en ogen extra uit te laten komen. Kies bijvoorbeeld voor een middenscheiding bij het Italiaanse bob kapsel en laat je gezicht stralen. Wil je nog een stapje verder gaan? Probeer dan eens een kleurspoeling om je nieuwe kapsel nog meer op te laten vallen!

Strakke waves

Strakke waves zijn ook dit najaar helemaal de trend. Deze waves geven jou haar namelijk net wat extra pit en textuur, in plaats van het altijd maar recht en vlak te hebben. Je kunt deze waves op verschillende manieren creëren, bijvoorbeeld door je haar strak naar beneden te trekken en het in kleine plukjes te krullen.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er voor najaar 2023 veel verschillende trendy kapsels en stijlen. Van de Italiaanse bob tot aan strakke waves: de keuze is aan jou. Laat je inspireren door deze toffe kapper trends en verras jij jezelf en anderen met jouw nieuwe look!