Een nieuwe stijl? Zo doe je dat!

10/07/2018   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Op zoek naar een nieuwe stijl voor je haar of wil je een nieuwe barbershop proberen? Er bestaat altijd een kans dat het niet helemaal uitpakt zoals je van tevoren had gehoopt. Hoe je dat kan voorkomen vertellen we jou in dit artikel.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Wij raden aan om altijd een foto te laten zien van het kapsel dat jij in gedachten hebt. Een foto van het gewenste kapsel geeft jouw barbier namelijk een goed beeld van wat jij wil. Daarnaast voorkom je met een foto vervelende misverstanden.

Gelukkig is het tegenwoordig eenvoudig om voorbeeld foto’s te vinden. Op websites als Tumblr, Pinterest en Instagram zijn verschillende kanalen te vinden waar inspiratie foto’s worden gedeeld.

Overweeg je natuurlijke stijl

Niet ieder kapsel is voor iedereen weggelegd. De vorm van je hoofd bepaald voor een groot gedeelte welke stijlen jou wel of niet passen. Daarnaast bepaald jouw haarsoort welke stijl jou wel of niet past. Mannen die krullend haar hebben, kunnen hun haar op een compleet andere manier stijlen dan mannen die stijl haar hebben. Schroom vooral niet om details als kale plekken of terugwijkende haarlijnen te delen. Een goede en ervaren barbier denkt graag met je mee en adviseert altijd een passende stijl.

Ben je aan het eind van je knip- of scheerbeurt toch niet helemaal tevreden? Vertel het de barbier. Een tevreden klant is een tevreden barbier.

De populairste stijlen van dit moment

Op dit moment zijn er een vijftal populaire stijlen, dit zijn:

  • De crop fade
  • De side part
  • De buzz cut
  • De pompadour
  • De crew cut

Nieuwe stijl

Wil je zeker weten dat je nieuwe stijl aanslaat en ben je zoekende naar een goede barbershop? Kom dan eens langs bij Barbier Rogier. Je vindt Barbier Rogier in Bussum, Laren, Utrecht en Almere.