Het geheim voor een waterdicht kappersteam

  |     |   Leestijd: 2 min.   |   Categorie: algemeen

In de salon ben je natuurlijk het liefste met je passie bezig. Het knippen en stylen van je klanten. Niks is dan zo frustrerend als het op zoek moeten gaan naar een vervangende kapster. Waar begin je in hemelsnaam?

De Nederlandse Kappersunie

De Nederlandse Kappersunie is een actieve online community met 20.000+ members. De NKU helpt salons die op zoek zijn naar kapperspersoneel of naar stagiairs. Je maakt als salon met een paar klikken een profiel aan en vervolgens kan je geheel gratis 1 CV inzien en contact opnemen met een kandidaat naar keuze. Wil je liever je vacature online zetten zodat de kandidaten zelf kunnen reageren? Dat kan uiteraard ook. Je hebt zelf de controle over waar de vacature te zien zal zijn en de vacatures staan 30 dagen online.

Zelf op zoek naar een kappersbaan?

Via de site kan je, als kapster, gratis de actieve vacatures doorbladeren. Je kunt zoeken op woonplaats, postcode of op een keyword naar keuze. Als je een leuke vacature gevonden hebt, vul je de gegevens in om je eigen CV aan te maken en hiermee kan je met 1 klik reageren op de betreffende vacature. Doe je momenteel nog een kappersopleiding? Kijk dan ook op kappersmodellen.nl. Hier kan je namelijk gratis contact leggen met mensen die gratis geknipt willen worden.

Dus de volgende keer dat je onverwachts met een gat in het kappersteam zit, vergeet dan de briefjes op de deur en blader door de database van professionele kapsters in jouw buurt om direct en gemakkelijk weer je schaar op te kunnen pakken en zonder zorgen verder te kunnen knippen.

Waterdicht kappersteam