Trends voor de zomer van 2020

  |     |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: nieuws

Hoewel veel mensen bij trends en mode vooral aan outfits denken, is je kapsel een belangrijk onderdeel van je uiterlijk vertoon. Met de zomer in aantocht en de eerste zomerse dagen al achter de rug leek het ons tijd om een aantal trends voor de zomer van 2020 op te sommen.

Zomerse outfits

Deze zomer staat in het teken van pastelkleuren, hippe en drukke printjes en de bohemian stijl. Hoewel festivals dit jaar, vanwege de corona omstandigheden, uit den boze zijn, kunnen we hopelijk nog wel naar het strand op een mooie zomerdag. Ben jij op zoek naar een leuke strand outfit? Kies dan voor een jurkje met een dierenprint of met bloemenmotief en bohemian accessoires. Combineer je outfit met een leuke, kleine crossbody tas of een clutch, zodat je al je belangrijke items, zoals je portemonnee, je telefoon en natuurlijk je zonnebril overal met je mee kunt nemen.

zomerse kapsels

Zomers kapsel

2020 staat in het teken van gekleurde haren, vlechten en haarsieraden. Wat vlechten betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen voor microvlechtjes, lekker hip en gemakkelijk, een losse vlecht of zelfs voor hele strakke (gel) vlechten. Ook voor wat betreft gekleurde kapsels kun je allerlei kanten op. Van lichtroze tot pastelkleurig haar en van paars tot blauw haar, je kunt het deze zomer eigenlijk niet té bont maken. Weet je niet zeker of je spijt krijgt van een extreem kapsel? Door gebruik te maken van een tijdelijke kleurspoeling, die bijvoorbeeld 4 of 8 wasbeurten blijft zitten, kun je snel wisselen tussen verschillende kapsels en krijg je ook geen spijt van een verkeerde keuze!

Wil je je kapsel en je outfit helemaal compleet maken? Kies dan een mooi en bijpassend haarsierraad uit, zoals een glinsterende haarclip of een diadeem met diamanten. Ook sjaaltjes en andere haar accessoires doen het goed!