/assets/img/header-08.jpg

Haarmode Briljant

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Haarmode Briljant, gevestigd in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Haarmode Briljant voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Rotterdam.

Bedrijfsgegevens

Haarmode Briljant
Frits Ruysstraat 53 A
3061MD Rotterdam
KvK: 24287011
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Haarmode Briljant

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

12-10-2021, 13:49

UPDATE: Ze proberen met hun eigen familie leden alle slechte reviews weg te halen ooww nee wat een NEPPE MENSEN ZIJN JULLIE!!! Om dit post te laten verwijderen willen ze een handtekening van mij zodat ik nergens review achterlaat. En ze zeiden dat ik daarna pas het de helft van de geld terug kon krijgen!! MENSEN BLAZEREN EN PROBEREN GEEN SLECHTE REVIEWS ACHTER TE LATEN WILLEN JULLIE MIJ KOPEN?? IK HOEF DIE GELD NIET TERUG. JULLIE SPELEN MET MENSEN ZODAT ZE NOG NAAR JULLIE TERUG GAAN KOMEN EN HUN HAREN GAAN LATEN VERPESTEN. JULLIE ZIJN ECHT GEEN GOEDE KAPPERSZAAK!!!! (HAARMODE BRILJANT) HEET HET KAPPERSZAAK IN ROTTERDAM KRALINGEN Keratine laten doen bij dit kapper 1e dag ziet er goed uit maar na een week (zie op foto) totaal niet meer uit. Gevraagd om geld geeft aan dat ze dat niet gaat doen. Eigenaresse geeft aan dat ze opnieuw het haar wilt doen maar zo te zien heeft dat geen effect, omdat ze het niet goed hebben gedaan willen ze het weer doen en het haar lekker maar verbranden. Ik heb gezegd dat ik geen vertrouwen heb en dat ik het geld wilt maar NEE mevrouw word boos omdat ik mijn geld wil en ze vind haar klant asociaal, omdat ik achter m'n rechten sta word gelijk opgehangen aan de telefoon NIET GAAN NAAR DIT KAPPER VOOR KERATINE EN WORD OOK OP FACEBOOK PAGINA'S GEDEELD!!!!! hier zie je de uitslag na de keratine behandeling, en na 1 week

12-10-2021, 10:44

UPDATE: Ze proberen met hun eigen familie leden alle slechte reviews weg te halen ooww nee wat een NEPPE MENSEN ZIJN JULLIE!!! Om dit poost te laten verwijderen willen zijn handtekening zodat ik nergens review achterlaat en daarna krijg ik de helft van mijn geld terug!!!!! MENSEN BLAZEREN EN PROBEREN GEEN SLECHTE REVIEWS ACHTER TE LATEN WILLEN JULLIE MIJN KOPEN?? IK HOEF DIE GELD NIET TERUG JULLIE SPELEN MET MENSEN ZODAT ZE NOG NAAR JULLIE TE KUNNEN KOMEN EN HUN HAREN LATEN VERPESTEN JULLIE ZIJN ECHT GEEN GOEDE KAPPER!!!! Keratine laten doen bij dit kapper 1e dag ziet er goed na een week (zie op foto) totaal niet meer uit. Gevraagd om geld geeft aan dat ze dat niet gaat doen. Eigenaresse geeft aan dat ze opnieuw het haar wilt doen maar zo te zien heeft dat geen effect, omdat ze het niet goed hebben gedaan willen ze het weer doen en het haar lekker maar verbranden. Ik heb gezegd dat ik geen vertrouwen heb en dat ik het geld wilt maar NEE mevrouw word boos omdat ik mijn geld wil en ze vind haar klant asociaal, omdat ik achter m'n rechten sta word gelijk opgehangen aan de telefoon NIET GAAN NAAR DIT KAPPER VOOR KERATINE EN WORD OOK OP FACEBOOK PAGINA'S GEDEELD!!!

09-10-2021, 10:57

Keratine laten doen bij dit kapper 1e dag ziet er goed na een week (zie op foto) totaal niet meer uit. Gevraagd om geld geeft aan dat ze dat niet gaat doen. Eigenaresse geeft aan dat ze opnieuw het haar wilt doen maar zo te zien heeft dat geen effect, omdat ze het niet goed hebben gedaan willen ze het weer doen en het haar lekker maar verbranden. Ik heb gezegd dat ik geen vertrouwen heb en dat ik het geld wilt maar NEE mevrouw word boos omdat ik mijn geld wil en ze vind haar klant asociaal, omdat ik achter m'n rechten sta word gelijk opgehangen aan de telefoon NIET GAAN NAAR DIT KAPPER VOOR KERATINE EN WORD OOK OP FACEBOOK PAGINA'S GEDEELD!!!

Kappers in de buurt