/assets/img/header-08.jpg

Chantal Kapper

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Chantal Kapper, gevestigd in Haarlem in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Chantal Kapper voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Haarlem.

Bedrijfsgegevens

Chantal Kapper
Paul Krugerstraat 17 Z
2021XL Haarlem
KvK: 34325971
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Chantal Kapper

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

11-12-2021, 14:42

Mijn hele leven heb ik lang haar gehad. Tot mijn laatste bezoek bij Chantal. Ze heeft totaal niet naar mij geluisterd. Dat mijn haar opkrult, dat ik het niet te kort wilde hebben, dat het onder mijn schouders moet blijven vallen... Mijn lange haar heeft ze van achteren opgeknipt tot ver boven mijn schouders en de rare lange plukken aan de voorkant verhulde dat ze er aan de achterkant meer dan 30 cm afgeknipt had! Totaal verprutst. Ik loop al 6 weken voor lul en kan eindelijk nu een piepklein staartje maken. Iedereen zegt tegen me, het groeit wel weer, om me gerust te stellen. Maar ze zeggen daarbij ook: daar ga je zeker nooit meer heen. Nou inderdaad! Ik heb een paar keer op het punt gestaan terug te gaan om het haar face to face te zeggen, maar dan lopen de emoties te hoog op bij mij. Ze luistert totaal niet naar wat je wilt en wat ze met mijn haar gedaan heeft is echt zo onprofessioneel. Mega dikke afrader deze pruts kapper!

Kappers in de buurt