Chantal Kapper

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Chantal Kapper, gevestigd in Haarlem in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Chantal Kapper voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Haarlem.

Bedrijfsgegevens

Chantal Kapper
Paul Krugerstraat 17 Z
2021XL Haarlem
KvK: 34325971

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Chantal Kapper

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Jelly
24-10-2023, 20:26
Chantal knipt mijn haar niet, ze point en sliced mijn haar. Zelfs na 3 maanden zie je dat het gelaagde resultaat van heur gouden handjes!
nathalie
11-12-2021, 20:42
Mijn hele leven heb ik lang haar gehad. Tot mijn laatste bezoek bij Chantal. Ze heeft totaal niet naar mij geluisterd. Dat mijn haar opkrult, dat ik het niet te kort wilde hebben, dat het onder mijn schouders moet blijven vallen... Mijn lange haar heeft ze van achteren opgeknipt tot ver boven mijn schouders en de rare lange plukken aan de voorkant verhulde dat ze er aan de achterkant meer dan 30 cm afgeknipt had! Totaal verprutst. Ik loop al 6 weken voor lul en kan eindelijk nu een piepklein staartje maken. Iedereen zegt tegen me, het groeit wel weer, om me gerust te stellen. Maar ze zeggen daarbij ook: daar ga je zeker nooit meer heen. Nou inderdaad! Ik heb een paar keer op het punt gestaan terug te gaan om het haar face to face te zeggen, maar dan lopen de emoties te hoog op bij mij. Ze luistert totaal niet naar wat je wilt en wat ze met mijn haar gedaan heeft is echt zo onprofessioneel. Mega dikke afrader deze pruts kapper!

Beoordeel Chantal Kapper

Uw beoordeling: