Dames & Herenkapsalon De Roos

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Dames & Herenkapsalon De Roos, gevestigd in Delft in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Dames & Herenkapsalon De Roos voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Delft.

Bedrijfsgegevens

Dames & Herenkapsalon De Roos
Papsouwselaan 458
2624EP Delft
KvK: 27269875

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Dames & Herenkapsalon De Roos

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Hüsniye Bag
21-11-2023, 07:44
Zeer slechte kapster. Die oudere vrouw moet per direct stoppen met werken. Ze kan totaal niet knippen. Ze heeft hele structuur van mijn haar verpest. Ik zei minimaal knippen, knipt ze gewoon op haar eigen manier. Ze heeft letterlijk de helft van mijn hoofd aan de voorkant kort geknipt,’ondank dat ik zei dat is te veel, zei ze neee moet aansluiten en hoppa knip ze gewoon een hele lengte af. Mijn haar is aan de voorkant net als bob en aan de achterkant is de lengte langer. En de stukken aan de voorkant zijn ook niet op 1 lengte. Ze heeft mijn haar gewoon mishandeld.
Yolanda de Leede
06-08-2021, 22:35
Wat een fijne verrassing, voor de eerste keer bij kapper de Roos.
Geen gedoe, fijne dames, hartelijk..
En natuurlijk heel goed geknipt.
Dan zie je maar weer, dat als iemand begrijpt wat je wil..er niet veel nodig is om een model wat bij je past te knippen.
Dank je wel Hart..ik kom zeker terug.
Vriendelijke groet, Yolanda de Leede
Gena Erpelinck
24-11-2018, 12:34

Beoordeel Dames & Herenkapsalon De Roos

Uw beoordeling: