Idee Haarmode

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Idee Haarmode, gevestigd in Utrecht in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Idee Haarmode voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Utrecht.

Bedrijfsgegevens

Idee Haarmode
Samuel van Houtenstraat 8
3515EA Utrecht
KvK: 30102441
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Idee Haarmode

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Nicolette Molenaar
19-08-2023, 09:20
Karima is een kunstenaar met haar!
Van blond, naar donkerbruin, naar ballayage en weer terug naar hoog blond, het lukt Karima iedere keer. Ze gebruikt bij het verven hoogwaardige producten en weet de mooiste kleuren aan m'n haar te geven.
Daarbij knipt ze er ieder gewenst model in en geeft me advies over de verzorging van m'n haar. Ze luistert goed naar m'n wensen en denkt met me mee. (En daarbij is ze goed betaalbaar!)
Echt een top kapper!
Marianne
17-08-2023, 18:54
Meer dan tien jaar kom ik al bij Karima. Ze knipt en kleurt erg goed, met advies op maat waar ik heel blij mee ben. Daarnaast is de sfeer altijd hartelijk en gemoedelijk, iedereen is welkom. Ik wil niet meer naar een andere kapper, ook al ben ik verhuisd, toch blijf ik terugkomen bij Karima!
Trudy Molenaar
18-06-2023, 07:39
Fantastische kappers, zowel Karima als Willem; ik kom al meer dan 20 jaar bij Karima, dat zegt eigenlijk al genoeg; ben altijd super tevreden; de ontvangst in deze kapsalon is als een warm bad. Ik kan het iedereen aanbevelen; de kwaliteit is zeer hoog van zowel Karima als Willem, kortom van mij krijgen ze het woord: uitstekend!!
Charlie
13-03-2023, 11:48
Ik ben super blij dat ik mijn haar heb laten knippen bij Idee! Ik ben van het weekend voor het eerst langs geweest, nu wil ik wil nooit meer een andere kapper.

Ik kan Willem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en vriendelijke kapper die echt de tijd neemt om zijn klanten te leren kennen en hun behoeften te begrijpen. Zonder een goed beeld van wat ik nou precies wilde liep ik binnen, en een klein uurtje later ging ik enorm tevreden met mijn nieuwe kapsel de deur uit.

Bedankt Willem, ik kom zeker terug!

Beoordeel Idee Haarmode

Uw beoordeling: