Idee Haarmode

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Idee Haarmode, gevestigd in Utrecht in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Idee Haarmode voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Utrecht.

Bedrijfsgegevens

Idee Haarmode
Samuel van Houtenstraat 8
3515EA Utrecht
KvK: 30102441
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Idee Haarmode

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Charlie
13-03-2023, 11:48
Ik ben super blij dat ik mijn haar heb laten knippen bij Idee! Ik ben van het weekend voor het eerst langs geweest, nu wil ik wil nooit meer een andere kapper.

Ik kan Willem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en vriendelijke kapper die echt de tijd neemt om zijn klanten te leren kennen en hun behoeften te begrijpen. Zonder een goed beeld van wat ik nou precies wilde liep ik binnen, en een klein uurtje later ging ik enorm tevreden met mijn nieuwe kapsel de deur uit.

Bedankt Willem, ik kom zeker terug!

Beoordeel Idee Haarmode

Uw beoordeling: