Ami Kappers Westervoort

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Ami Kappers Westervoort, gevestigd in Westervoort in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Ami Kappers Westervoort voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Westervoort.

Bedrijfsgegevens

Ami Kappers Westervoort
Dorpsplein 92
6931CZ Westervoort
KvK: 08167162

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Ami Kappers Westervoort

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Herman
29-03-2024, 18:26
Helaas was ik door file 10 minuten te laat voor mijn afspraak en stond er alleen nog een stagiar in de winkel. De rest was er niet meer. Ik kon op een ander tijdstip terugkomen. Ik was niet gebeld over de afspraak, niks. Met tegenzin belde de stagiair de kapster, die er net aan kwam lopen. Die kapster mopperde vervolgens 'moet hij ook nog wassen'? Toen ik ja zij toen het gevraagd werd. Het knippen werd vervolgens in razend tempo gedaan. In totaal wassen en knippen: binnen 12 minuten weer naar buiten. Ik heb geen tot ziens gezegd, want hier kom ik nooit meer terug.
Jakob
04-03-2022, 14:47
Uitermate zeer slechte ervaring, zeg niet hiermee alle kappers. 1 kapster die gisterenmiddag aan min vroeg hoe ik de contouren wou hebben bij mijn bakkebaarden , wilt u ze kort of lang houden. Ik:lang kort staat niet bij mij. Had niets in de gaten kom thuis en kijk in de spiegel en hebt ze 1 aan de linkerkant kortgemaaktven rechts lang gelaten. Ik heb gewoon voor gek gehouden en als gekke Henkie erbij gelopen, zeer slechte kwaliteit! Ik snap niet dat ze zon kapster aannemen

Beoordeel Ami Kappers Westervoort

Uw beoordeling: