Kapsalon RIAN

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon RIAN, gevestigd in Grave in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon RIAN voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Grave.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon RIAN
Klinkerstraat 26
5361GW Grave
KvK: 16070964

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kapsalon RIAN

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Netty Perlo
19-12-2021, 15:36
Goede morgen, Rian. Wat is dat ontzettend balen voor jou, je gezin en je kapperszaak. Weer tegen je medewerkers moeten zeggen, sorry maar jullie kunnen naar huis. Heel veel sterkte met deze situatie.

Hartelijke groet,
Netty van Perlo.

Beoordeel Kapsalon RIAN

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB