Kapsalon Double You

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kapsalon Double You, gevestigd in Nijmegen in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Kapsalon Double You voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Nijmegen.

Bedrijfsgegevens

Kapsalon Double You
Steltsestraat 12
6663BR Nijmegen
KvK: 09121971

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kapsalon Double You

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Suzanne
02-11-2023, 17:42
Ben vandaag echt totaal verknipt bij deze salon door Lakisha. Het lijkt wel alsof ze er met de botte bijl doorheen is gegaan. Een lieve collega van haar heeft het moeten oplossen, al is het nu veel en veel te kort. Ik ging met redelijk lang haar en lijk nu net een jongetje. De andere kapsters bij deze salon zullen vast heel goed zijn, maar laat je alsjeblieft nooit knippen door Lakisha. Ik mag hopen dat ze echt nooit meer een kappersschaar aanraakt.

Beoordeel Kapsalon Double You

Uw beoordeling: