Hizi Hair

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Hizi Hair, gevestigd in Mijdrecht in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Hizi Hair voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Mijdrecht.

Bedrijfsgegevens

Hizi Hair
Dorpsstraat 46
3641ED Mijdrecht
KvK: 30177797

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Hizi Hair

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 1 beoordeling
Elly van Es
15-08-2021, 04:07
Ik ben ontevreden over mijn haar wat ik vandaag 14 augustus hebben laten “knippen” door Roxanne.
Mijn haar is geraspt, dus niet geknipt met een schaar. Ik heb duidelijk aangegeven wat ik wilde, er is me niet gevraagd of ik het met een mes of met een schaar wilde. Roxanne liet duidelijk merken dat ze me begreep, maar de zijkanten zijn veel te kort gemaakt, ik wilde een langere lok houden. Ik heb me in de zaak direct geuit, maar ja, dan is het te laat!
Een grote teleurstelling dus.
Over mijn kleuring ben ik wel tevreden.

Beoordeel Hizi Hair

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB