Baygül Hairstyling

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Baygül Hairstyling, gevestigd in Den Haag in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Baygül Hairstyling voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Den Haag.

Bedrijfsgegevens

Baygül Hairstyling
Weimarstraat 26
2562GX Den Haag
KvK: 27276561

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Baygül Hairstyling

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 17 beoordelingen
Gerlov
17-02-2024, 13:52
Al tien jaar vaste klant! Altijd tevreden naar huis, gezelligste en beste kapper van den haag!
Sarah Kling
21-03-2023, 15:51
Graag wil ik aangeven al 20 jaar bij Baygül hairstyling te komen, eigenlijk sinds ik in Den Haag woon.

Ik ben nog nooit ontevreden weggegaan. Ze heeft het talent om me in korte tijd om te toveren tot een model. Door de jaren heen heb ik verschillende kapsels gehad. Halflang, lang, met laagjes. En laatst heb ik een coupe de soleil gekregen. Het is prachtig, de lichte en donkere tinten maken het dat het wat extra's heeft. Ik heb na 20 jaar het ook eindelijk durven verven. Het is nu voor het eerst lichtbruin, en ervoor heb ik het voor het eerst laten blonderen. Ik merkte dat mijn haar heel zacht was en mooi glanste.
Ook kan ze mijn wenkbrauwen mooi bijwerken, ik heb zulke lichte wenkbrauwen en dankzij haar behandeling zien ze er prachtig uit. En dat allemaal in een korte tijd, en onder het genot van een babbel. En het is nooit te kort, of te lang, of te donker of te licht. Ze weet precies wat mijn haar nodig heeft. Ik koop mijn wax bij haar en daardoor heb ik mijn natuurlijke krul weer terug in mijn hair zonder het te beschadigen.

Ja, als ik even niet geweest ben dan begin ik haar echt te missen. Ze kan aan mijn haar ook aflezen hoe mijn leefstijl is, dat vind ik ook zo bijzonder. Zo had zij als eerst door dat ik tekorten had en dat bleek toen ook uit het lab. Ze kent me gewoon beter dan sommige vrienden. Dus. AANRADER!
Trouwens, door de jaren zie je ook alleen maar tevreden klanten in- en uitgaan. Ze knipt ook mannen. Soms komt een vriend. Ik vind dat ze het heel zorgvuldig doet. SHOUT OUT.
Rudy Dekker
29-12-2022, 13:57
Ik ben zeer tevreden over hoe ze mijn haar kipt. Echt ook in de styl wat bij mij hoort. Bovendien is ze zeer aardig en klantvriendelijk. Ik kan haar echt aanraden.
Ranoe
14-12-2021, 06:26
Top Kapsalon
Altijd meer dan tevreden en blij verrast met het resultaat. Laat me graag adviseren en word respectvol behandeld!!
En dan natuurlijk de gezelligheid niet te vergeten! Aanrader:)!" Mijn gezin en familie komt er ook graag.
Marijke
22-08-2021, 20:10
Alleen maar mooie woorden voor deze vrouw!
Ze is super met mijn kinderen en weet precies wat te doen met hun kapsels. Ze komt zelf met tips omdat ze weet waar tieners zich mee bezig houden als het gaat om het uiterlijk. Aan een half woord heeft ze genoeg. Passie voor haar werk heeft ze!
Job Geheniau
13-07-2021, 23:08
Super goede dames-EN heren kapper. Erg tevreden. Ze noemt mij altijd buurman. Gezellig kletsen.
Ilse
22-06-2021, 15:17
Super fijne kapper! Ik ben echt heel tevreden!
Echt een aanrader. Ook echt heel fijn om te kletsen. Hurriyet is echt super lief en denkt met je mee. Ik ben super tevreden!
Marijke
19-05-2021, 19:07
Vorig week geholpen door Hürriyet meestal verf ik mijn haren,dit keer was het highlights,wat was ik super blij met de resultaat.Vriendelijke en lieve dame neemt altijd tijd voor mij.Ik kom al jaren bij Hürriyet, we hebben een speciale band opgebouwd.Het is een nette kapsalon en ga nooit meer naar een andere. Op en Top service😘
Emma
17-04-2021, 20:44
Hele fijne kapsalon! Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en ben heel met het resultaat.
Ella Fasel
03-10-2020, 21:39
Al meer dan 15 jaar kom ik in deze kapsalon. Tot grote tevredenheid; prettige sfeer. Kwaliteit en prijs in goede verhouding!
Paul Deege
02-10-2020, 19:24
Ik kom al jaren bij deze kapperszaak.
Het prettige is dat je zonder afspraak geholpen kan worden.
Ik houd niet van een heel strak en keurig kapsel, dus ik vraag om
een 'rommelig' geknipt hoofd. En aan mijn wens wordt keurig voldaan.
Heel fijn!
Ben
24-09-2020, 14:55
Ik kom al ca 15 jaar bij deze kapsalon. Hürriyet is en hele goeie kapster en ook nog es een superlieve, gastvrije vrouw. Aanrader!
Robert
23-09-2020, 21:12
Heb deze kappersaak een jaar geleden ontdekt en ben altijd meer dan tevreden over de kwaliteit, service en gastvrijheid van Baygul!
nicholas kwaku lartey
18-09-2020, 18:07
Dit is mijn huiskapper omdat ik niet alleen goed knipt wordt ook omdat ik me hier welkom voel. Mijn vriendin komt hier ook al 10 jaar en ik 15 jaar. Ga zo door met je mooie zaak!!
A.J.van Duijn
03-09-2020, 09:55
Ik kom al jaren bij deze kapsalon, ik was tevreden maar maar sinds de kapster het heeft overgenomen ben ik nog tevredener , perfect werk en gezellig ,een aanrader
Mariano
27-08-2020, 18:21
Very nice haircuts (I am client since a couple of years ago). Very professional, very good price, very friendly hairdresser!
I recommend it completely!
Zuidwijk
26-08-2020, 11:39
Al 20 jaar kom ik bij Baygül Hairstyling, Dat zeg wel wat, hoe tevreden ik ben, Ze is echt een kapper, en ik hoop zo lang ik leef bij haar terecht kan. zij is echt een aanrader!!!!

Beoordeel Baygül Hairstyling

Uw beoordeling: