In-Forme

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over In-Forme, gevestigd in Den Haag in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen In-Forme voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Den Haag.

Bedrijfsgegevens

In-Forme
Borneostraat 136
2585TW Den Haag
KvK: 27275552

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

In-Forme

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
Zaira
30-09-2022, 13:08
Voordat ik een afspraak maakte bij de kapperszaak, controleerde ik de prijzen op de website. Daar staat dat een knipbeurt voor mediumlang haar 44 euro is. Ik ging er dus vanuit dat ik 44 euro zou betalen aan het einde van mijn knipbeurt toen ik de afspraak maakte. Tijdens het maken van de afspraak had ik ook aangegeven dat alleen knippen nodig was.

Eenmaal in de kapperszaak zei de eigenaar dat hij een detox gaat doen (wat een 4 minuten haarmasker was), omdat mijn hoofdhuid een beetje vet was. Aangezien hij er verder geen prijsindicatie bij gaf, ging ik ervan uit dat het onderdeel was van de service.

Aan het eind van de knipbeurt, moest ik plotseling 79 euro betalen. Ik vroeg tijdens het afrekenen of de detox extra kostte. Ik kreeg als antwoord dat de prijzen op de website verouderd zijn (uit 2017).

Het zat me toch totaal niet lekker toen ik de kapperszaak verliet en besloot nogmaals de website te checken voor de prijzen. Een uur na mijn afspraak belde ik de eigenaar op om mijn zorgen te uiten over de eindprijs. Ik begon het gesprek met de zin dat ik toch geschrokken was van de prijs om zo het overleg te openen.

Hierop reageerde hij verbaal agressief aan de telefoon. Hij zei dat klanten zoals ik niet welkom zijn in zijn studio, ik maar een advocaat in moet huren als ik dat zo nodig wilde of terug moest komen om 10 euro terug te krijgen, zijn website manager de schuldige is van het niet updaten van de prijzen op zijn website (omdat die in Italië zit) en dat "prijzen nou eenmaal zijn verhoogd".

Ik had eigenlijk gehoopt om hier op een rustige manier tot een oplossing te komen, maar de manier waarop ik aan de telefoon werd bejegend, heeft mij doen besluiten om wat standvastiger te zijn. Ik vind het nog steeds shockerend dat de eigenaar zich zo heeft gedragen richting een van zijn cliënten.

Beoordeel In-Forme

Uw beoordeling: