/assets/img/header-08.jpg

Haarstudio Simone

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Haarstudio Simone, gevestigd in Gendt in de provincie Gelderland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Haarstudio Simone voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Gendt.

Bedrijfsgegevens

Haarstudio Simone
Wilhelminastraat 1
6691XJ Gendt
KvK: 10036671
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Haarstudio Simone

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

15-05-2020, 11:37

Vind het niet kunnen dat nadat Nederland in Covid 19 beland is (waar niemand om gevraagd heeft) er nu nadat er weer gestart is de prijzen enorm gestegen zijn. Deze crisis kan en mag niet verhaald worden op de consument. Dat er meer tijd nodig is voor schoonmaken items enz. is ook niet aan de cliënten. De ondernemers hebben bijna allemaal een bijdrage gehad van de overheid en werken nu langere dagen, dus die inkomstenderving zal wel meevallen. Er was ook nog geld voor een grondige verbouwing in de zaak.

Kappers in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.