Beautycenter Bahia

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Beautycenter Bahia, gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Beautycenter Bahia voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Amsterdam.

Bedrijfsgegevens

Beautycenter Bahia
Javastraat 3
1093LC Amsterdam
KvK: 34300813

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Beautycenter Bahia

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Sophia
27-04-2022, 06:49
Als deze vrouw een kapperszaak kan beginnen dan kan iedereen het. Ze weet absoluut niet waarmee ze mee bezig is en me haar wou ik in laagjes knippen, maar die vrouw heeft gwn paar plukken gepakt en zitten knippen kaarsrecht. Ja dat kan ik ook. Ben zeer teleurgesteld en dit ging niet naar mijn verwachtingen toe.
Chantal Sijtsam
28-09-2020, 19:05
Heel tevreden, goed geverfd en geknipt! Mijn haar valt weer heel mooi en ze nam echt alle tijd. Ik kom zeker terug!

Beoordeel Beautycenter Bahia

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB