Beautycentre Kardelen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Beautycentre Kardelen, gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze kapper of kapsalon. Zo weet u welke behandelingen Beautycentre Kardelen voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak.

Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Amsterdam.

Bedrijfsgegevens

Beautycentre Kardelen
Burgemeester de Vlugtlaan 210
1063BT Amsterdam
KvK: 34258521

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Beautycentre Kardelen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 2 beoordelingen
T
05-03-2023, 00:57
Ik kwam voor highlights en liet ze een foto zien met een meisje die het meeste van haar eigen donkere haren had behouden, met wat lichte tinten erdoorheen. Ik wou dit graag ook zo maar ze raadde me toch aan om een balayage te doen om zo een resultaat te krijgen. Ik wist niet dat doormiddel van een balayage je hele haar geblondeerd zou worden. Mijn krullen zijn nu vreselijk erg beschadigd terwijl ik langer dan 2 jaar heb gewacht om het weer gezond terug te laten groeien. Er is niet goed geluisterd naar m’n wensen want ze hebben bijna al mijn haren geverfd terwijl ik echt alleen kwam voor minimaal alleen wat highlights gemixt met m’n eigen haarkleur. Nu ben ik heel veel geld kwijt en zijn mn krullen ook erg verpest. Heel jammer. Heb geprobeerd om dit uit te praten met de eigenaresse, die vroeg of ik nog is langs wou komen om wat plukken donker te verven. De kapperszaak zit best ver van mijn woonplaats en ik gaf daarom dus ook aan dat ik dit niet wou. Het zou ook niets oplossen aangezien me haren al helemaal beschadigd zijn en ik niet de resultaat heb die ik wou. Er werd toch aangedrongen om alsnog langs te komen en andere oplossing was totaal niet bespreekbaar. Dit vond ik heel onprofessioneel en passief agressief. Ik raad oprecht niemand aan om daar je haren te verven, voornamelijk als je krullen hebt.
M
28-08-2019, 16:28
Absolute afrader⚠️ de kapsters bij Kardellen beauty zijn pure geld wolven. Ik heb een tijdje geleden 195 euro moeten betalen voor een baylage. Het enigste resultaat dat ik kreeg was mors dood wit haar?! Terwijl ik van mezelf zwarte mooie pijpenkrullen had. Ik wilde in mijn mooie zwarte krullen baylage en kreeg wit, grijs, geel en bruin haar. En geld terug? Nee hoor daar doen ze niet aan. Ik kon fluiten naar Mn geld en Mn mooie pijpen krullen. Grootste fout in Mn leven om naar Kardellen Beauty te gaan!⚠️

Beoordeel Beautycentre Kardelen

Uw beoordeling: